Termeni și condiții

Site-ul allcity.ro, numit în continuare „AllCity„, este un magazin online deținut și administrat de S.C. ALL CITY MEDIA PRINT S.R.L.-D ( Reg com: J40/11358/2015, C.I.F.:35015543 ).

„Utilizator” reprezintă persoana care a accesat acest site.

Accesarea AllCity implică acceptarea termenilor și condițiilor, pe care vă recomandăm să le citiți cu atenție, și asumarea riscului și responsabilității totale pentru utilizarea sa. Termenii și condițiile pot fi modificate oricând fără anunț prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care acesta rulează va fi considerată o tentativă de fraudare și S.C. ALL CITY MEDIA PRINT S.R.L.-D va porni cerecetarea penală împotriva celui/celor care a/au inițiat aceste acțiuni.

 

Copyright:

Întregul conținut al site-ului (numele, însemnele grafice, texte, scripturi, programe, poze și alte date) este proprietatea S.C. ALL CITY MEDIA PRINT S.R.L.-D și protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat sau folosit fără acordul scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este înterzisă.

Prin intermediul AllCity Utilizatorul are acces la informații privind produsele oferite de către S.C. ALL CITY MEDIA PRINT S.R.L.-D

 

Cum se comanda:

Pe pagina fiecărui produs veți găsi detaliile necesare (materiale și culori, mărimi disponibile, preț). Selectați mărimea produsului dorit și cantitatea, iar la final, cand ați terminat de adăugat toate produsele în „Coșul de cumpărături”, apăsați „Comandă”. Prețurile afișate pe pagina produselor sunt in lei, cu TVA, și nu includ taxele de transport. Nu există comandă minimă impusă.

După ce finalizați comanda veți fi contactat prin mail, telefon sau SMS de un reprezentant al magazinului nostru pentru a o confirma. În momentul în care produsul este expediat veți primi o altă confirmare, cu statusul comenzii.

Livrarea se face prin curier: coletul vine direct la adresa dumneavoastră într-un timp scurt (între 24-48 ore – în zilele lucrătoare). Plata se face ramburs (în momentul în care destinatarul primește coletul direct de la agentul firmei de curierat, suma platită fiind prețul produsului/produselor + prețul transportului).

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dvs este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la Centrul firmei de curierat zonal 3 zile, după care revin la Expeditor.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații / circumstanțe independente de voința noastră:

 

Confidențialitatea datelor:

1. Date personale
Informațiile utilizatorilor site-ului AllCity sunt confidențiale și vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu partenerii acestuia.
Utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin acessarea contului și parolei personale. S.C. ALL CITY MEDIA PRINT S.R.L.-D nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.
Pentru o mai bună înțelegere a acestor clauze, vă rugăm consultați Legea nr. 677/2001 si 506/2004 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulație a acestor date și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice

2. Securitatea datelor personale și a informațiilor
Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site (confirmarea, facturarea și trimiterea comenzii, pentru a oferi promoții, noutăți etc). Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc, și în niciun caz nu vor fi furnizate unei terțe părți fără consimțământul în prealabil.
S.C. ALL CITY MEDIA PRINT S.R.L.-D garantează confidențialitatea anumitor informații. Aceste date nu există fizic pe serverele care rulează site-ul AllCity, ele fiind accesibile numai de către personalul autorizat al Societății prin rețeaua internă. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai datele personale pe care le-a introdus.
AllCity folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul S.C. ALL CITY MEDIA PRINT S.R.L.-D. În cazul pierderii de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și gazduit site-ul AllCity, Societatea nu-și asumă nicio responsabilitate.

 

Dreptul de returnare la cumparare / schimbare produs cumparat:

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Consumatorul va putea solicita schimbarea produsului, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. În cazul solicitării unui alt produs mai scump, se va achita diferența de preț. În cazul solicitării unui alt produs mai ieftin, diferența de preț nu se va returna.

S.C. ALL CITY MEDIA PRINT S.R.L.-D va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce consumatorul a returnat produsul cumpărat inițial. Rambursarea contravalorii produsului sau înlocuirea acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur și în următoarele condiții: în cazul în care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie să fie desfăcut – produsul trebuie returnat sigilat; starea produselor achiziționate trebuie să fie la fel ca la primirea lor, să nu fi fost purtate sau deteriorate. Produsul trebuie trimis impreuna cu toate etichetele originale, într-un ambalaj protector.

În cazul în care a fost trimis alt produs față de cel comandat, taxele de transport vor fi plătite de S.C. ALL CITY MEDIA PRINT S.R.L.-D

Consumatorul are dreptul să opteze o singură dată pentru returnarea/înlocuirii unui produs în condițiile art. 4, alin. 1 lit. b) din O.G. 130/2000. În toate cazurile returnării/înlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare/înlocuire sunt suportate de către client. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va fi considerată abuz.
Aceste dispoziții se aplică conform ordonanței 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță.
În momentul efectuării unei comenzi pe AllCity, consumatorul declară ca a luat la cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus. Acceptarea acestor termeni și condiții dă naștere unui veritabil contract între părți, făcând aplicare clauzelor Codului Civil și Comercial.

Pentru orice alte detalii vă rugăm să ne contactați.